Gyergyói Székely Rádió
:)
Photobucket
Honlap-menü
Facebook
Latogatok
Flag Counter
Nevnap
Névnap és dátum script
Esemenynaptar

Szabó Romilda kérése(leghosszabb kérés kívánságműsor alatt)

Szabó Romilda kérése
Összes válasz: 10

Szia Misi drága, na szóval kérnék egy dalt csak neked,mert remek műsorvezető vagy és élvezem azt, ahogy beszélgetsz, szóval most feltett szándékom, hogy egy rekordkísérletet akarok dönteni és trónkövetelő szerepbe lépek,mert Könycsepp Ákost meg akarom fosztani attól a címtől, hogy ő neki volt a leghosszabb kérése,és amit én egyszer a fejembe veszek, azt meg is valósítom.Ő körülbelül hatvan-hetven sort írt, így én annál sokkal többet kellene írjak, hogy én is felkerüljek arra a leghosszabb kérést író falra. Te is lesz majd mit olvass terveim szerint. Neki is fogok, szóval:

Nr.1.Üzenet,neked és mindenki másnak:Csak olvasd lassan és csendben! Ebben a világban legalább 5 ember van, aki úgy szeret, hogy meghalna érted, és legalább 15, aki igazán szeret Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint te. Mosolyod azoknak is örömet okoz, akik nem szeretnek. Minden este gondol rád valaki elalvás előtt. Valaki nem tudna élni, ha te nem lennél. Különleges vagy és egyéniség vagy. Valaki, akinek a létezését figyelmen kívül hagyod, szeret téged. A legnagyobb hülyeség is, amit csinálsz, jó valamire. Ha úgy gondolod, mindenki hátat fordít, jól nézz körül. Elsősorban te vagy az, aki hátat fordít. Ha azt gondolod, nincs szerencséd, azért mert nem kaptad meg, amit akartál, akkor nem is kapod meg. Ha nem gondolod, akkor valószínűleg előbb vagy utóbb megkapod. Emlékezz a bókokra, amiket kapsz és felejtsd el a rossz megjegyzéseket. Mindig mondd meg az embereknek, mit érzel irántuk, jobban fogod érezni magad, ha tudni fogják. Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki megérdemli, soha nem fog megsiratni. Ha van legjobb barátod, akkor legyen rá időd, hogy elmondhasd neki, mit jelent számodra. Küldd el ezt azoknak, akik fontosak neked. Ha megteszed, akkor lehet, hogy szebbé teszed a napját, és jobb irányba tereled elgondolásait. Azt mondják egy percig tart, hogy észrevegyél valaki különlegeset, egy órát, hogy komolyan vedd, egy napot, hogy megszeresd és egy egész élet kell ahhoz, hogy elfelejtsd.

Nr.2. Üzenet: A kis csajoknak: ÉS IGEN , LESZ HOGY ELBUKSZ majd egy matekdogát; olyan fiúk miatt sírsz majd, akinek a nevére pár év múlva már nem is fogsz emlékezni lesz, hogy túl sokat iszol majd és olyan dolgokat mondasz, amiket másnap reggel már megbánsz; kibeszéled majd a barátaidat és ők is ugyanezt teszik veled; a véleményed az emberekről változni fog, amint jobban megismered majd őket; lesz olyan kötelező, amit szívesen olvasol el; lesz, hogy teli torokból énekelsz otthon mikor senki sem hall; arról álmodsz majd, hogy új városba költözz és mikor ez megtörténik, rögtön hiányolni kezded majd az otthonod; egy nap majd rájössz, mit is jelentenek valójában a kimondott szavak - és soha, de soha nem adod fel a boldogság keresését. Ma vagy fiatal, itt és most, nem pedig holnap! Ezt minden reggel mondogasd magadnak, 33nehogy elszalaszd azokat a dolgokat, amik igazából számítanak... .

Nr.3. Üzenet: Mindenkinek aki volt már így: Idővel az ember megérti, mi a különbség aközött, hogy tartasz egy kezet, vagy leláncolsz egy lelket, megtanulod, hogy a szerelem nem azt jelenti, hogy lefekszel valakivel és hogyha nincs valaki melletted, nem azt jelenti, hogy egyedül vagy. Megtanulod , hogy egy csók még nem szerződés, és az ajándék nem ígéret. Elfogadod a zuhanást emelt fővel és nyitott szemmel. Megtanulod az utakat a mára és a mostra építeni, mert a holnap nem garantálja a terveidet. A holnapnak mindig van egy csomó olyan változata, ami megállíthat félúton. És idővel megtanulod, hogyha csak azért maradsz valakivel, mert gazdag jövőt ígér, előbb-utóbb visszatérsz a múltba. Idővel megtanulod, hogy a haragból kimondott szavak egy életen át bánthatják azt, akit megsérteni akartál. Megtanulod, hogy mindenki mondhatja sajnálom, de megbocsájtani csak a nagy lelkek tudnak. Megtanulod, hogyha megsértettél egy barátot, valószínű soha többet nem lesz úgy, mint régen. Megtanulod, hogy lehetsz boldog az új barátokkal, de eljön az idő, hogy hiányozni kezd a régi. Megtanulod, hogy semmi sem ismételhető és megtanulod, hogyha jól is érzed magad azokkal, akik körül vesznek,mindig hiányozni fognak azok, akik már nincsenek. Idővel megtanulod, hogyha megbocsájtással próbálkozol, vagy bocsánat kéréssel, vagy kimondani, hogy: szeretsz és vágyódsz-ha szükséged van, hogy barát szeretnél lenni...

Nr.4. Üzenet:Kicsi Robinak: - Miért vagy szomorú? - Mert nem értem a kapcsolatunkat. . Néha úgy érzem barátokvagyunk. Valamikor úgy, hogy többek vagyunk, mint barátok, de néha úgy érzem, mintha csak egy idegen lennék számodra. Na a dal,melyet kérnék nektek: Patai Anna:Küldd el a mosolyod, Én Romildacicca voltam és nagyon remélem, hogy a rekordkísérletem sikerrel járt. Misi kérlek ezt mentsd le majd word-ba,hogy lehessen összehasonlítani majd. U.I.: Szeretlek titeket és örülök,hogy ilyen remek embereket sodort utamba a Jó Isten

:)
Photobucket
Óra
Napi vicc
A nap vicce
Valutavalto

valuta
statisztika